30 Nisan 2013 Salı

Ümraniye Halı Yıkama

Ümraniye, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda uzun yıllardan beri varolan ve artık gelişimini belli bir seviyeye getirmiş olan, kendine has tüketim alışkanlıkları ve oldukça kalabalık bir nüfusu olan, genellikle konut yerleşimleri içeren ve her gelir kesimine hitap edebilen bir ilçedir. Bu yüzden, Ümraniye halı yıkama ihtiyacı bakımından çok ciddi bir yer teşkil etmektedir.
Halı yıkama sektörü her ne kadar son yıllarca ciddi bir büyüme gösteriyor gibi görünmekte olsa da, maalesef birçok bilinçsiz işletme, halı yıkama işlemini araç yıkama alanlarında gerçekleştirmektedir. Halı için oldukça zararlı olan bu tür bir yıkama, hem hijyenik açıdan kusurlu bir sonuç ortaya çıkartmakta, hem de halının ömrünü hızla kısaltmaktadır.
Ümraniye halı yıkama ihtiyaçlarınızı karşılamak için kurmuş olduğumuz son teknoloji ile çalışan bilimsel ve Avrupa Birliği Standartları ile tam uyumlu, biyolojik olarak çözünebilen temizlik malzemeleri kullanan ve dolayısı ile çevreyle dost ve gelecek kuşaklara daha temiz bir dünya miras bırakmayı hedefleyen işletmemiz, güleryüzlü hizmet anlayışı çerçevesinde ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Siz değerli müşterilerimizin beğenilerine nail olmak, bizleri Ümraniye halı yıkama sektörünün alanında uzman ve lider bir firması haline getirmektedir.
Unutulmamalıdır ki, evlerimizde hemen her odanın zeminini halılar oluşturmaktadır. Geleneksel Türk aile yapısı içerisinde, halısız bir ev düşünülmesi dahi mümkün olmayan bir yapı olacaktır. Bu yüzden birçok aile, evlerini yenilerken ya da çocuklarını evlendirirken, en önemli eşya olarak halıları görmektedir ve bunun için de zor zamanlarda kazanılan paralarını harcamaktadırlar. Bu yüzden de, bu halıların yıllara meydan okuyarak ailemiz ve dostlarımızla geçireceğimiz güzel zamanlarımıza eşlik etmeleri gerekmektedir.
Bir halının uzun ömürlü olması, kullanım koşullarına bağlıdır. Bilinçsiz yöntemlerle basınçlı su altında yıkanan ve güneş altında kurutulan bir halı, kısa bir zaman içerisinde yumuşaklığını kaybedecektir. Bu yüzden bilimsel yöntem ile çalışmakta olan Ümraniye halı yıkama tesisimiz, halılarınızı adresinizden teslim almakta, daha sonra da öncelikle otomatik makinalarda kesinlikle el değmeden havalandırma ünitesi ile tozlarını almaktadır. Daha sonra yine otomatik yıkama makinesine alınan halılarınız, burada uzun ve halıya zarar vermeyecek şekilde yumuşak olarak düşük sıcaklıkta yapılan yıkama işleminden sonra, oksitlenmenin ve renk solmasının önlenmesi amacı ile yine otomatik makinelerde kurutulmakta, ve daha sonra uzman personelimiz tarafından ambalajlanarak hijyenik bir şekilde ilk günkü gibi adresinize teslim edilmektedir.
Ümraniye halı yıkama ihtiyaçlarınızı karşılamak için en uygun fiyata en yüksek kaliteyi sunma gayretimizi sürdürmekteyiz ve siz değerli müşterilerimizden gelecek olan telefonları bekliyoruz.

www.umraniyehaliyikama.com

0 yorum:

Yorum Gönder